Colofon en verantwoording van Calvijn.Org

CALVIJN.ORG stelt zicht ten doel bekendheid te geven aan het leven en werk van Johannes Calvijn door het publiceren van nieuws, artikelen en informatie over Calvijn op deze website.

Ook zorgt CALVIJN.ORG dat de werken van Calvijn beschikbaar blijven voor gebruik door deze te publiceren als boek, ebook en andere nuttige publicatievormen.

Alle informatie, artikelen, boeken en links, die op deze website worden aangeboden, zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Bij het samenstellen van deze website wordt ook gebruikgemaakt van artikelen, tips en recensies die door derden worden aangeleverd.

Op alle artikelen rusten copyrights

Als extra service wordt de gebruiker van deze website de mogelijkheid geboden de boeken, ebooks en cd-roms online te bestellen. Door dit te doen helpt u mee deze website te bekostigen en in de toekomst verder uit te breiden. Er wordt verwezen naar www.boekhandel.org en Bol.com. Bestellingen bij boekhandel.org worden afgehandeld door Cross Link Services BV. Bestellingen bij Bol.com worden afgehandeld door Bol.com.

Deze website is een uitgave van Importantia Publishing.

Cross Link Services BV, boekhandel.org en Bol.com zijn geen onderdeel van Importantia. Het is derhalve niet zinvol calvijn.org of Importantia Publishing te benaderen inzake bestellingen die u gedaan hebt bij deze derde partijen.

Voor overige vragen of opmerkingen over Calvijn.org kunt u contact opnemen met Importantia (info _add_ importantia.com)